Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na pełną witamin, lekką i smaczną surówkę koperkowo - warzywną. Surówka jest prosta i szybka w przygotowaniu. Będzie idealnym oraz zdrowym dodatkiem do obiadu.
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 106
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2759
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2517
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 106
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2759
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2517
Składniki
Na początku przygotowujemy sos: Cukier brzozowy (ksylitol) rozpuszczamy w 2 łyżkach ciepłej wody, dodajemy ocet winny, olej rzepakowy, 2 przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku oraz sól do smaku i dokładnie mieszamy.
Obrane marchewki i seler ścieramy na tarce o grubych oczkach. Białą paprykę pozbawiamy gniazd nasiennych i kroimy ją w drobną kostkę. Pęczek koperku siekamy. Wszystkie pokrojone składniki przekładamy do miski, zalewamy wcześniej przygotowanym sosem i dokładnie mieszamy. Całość doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem. Gotową surówkę wstawiamy do lodówki dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów. Życzę smacznego! :)