Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na pełną witamin, lekką i smaczną surówkę koperkowo - warzywną. Surówka jest prosta i szybka w przygotowaniu. Będzie idealnym oraz zdrowym dodatkiem do obiadu.
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9976
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8996
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6376
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9976
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8996
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6376
Składniki
Na początku przygotowujemy sos: Cukier brzozowy (ksylitol) rozpuszczamy w 2 łyżkach ciepłej wody, dodajemy ocet winny, olej rzepakowy, 2 przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku oraz sól do smaku i dokładnie mieszamy.
Obrane marchewki i seler ścieramy na tarce o grubych oczkach. Białą paprykę pozbawiamy gniazd nasiennych i kroimy ją w drobną kostkę. Pęczek koperku siekamy. Wszystkie pokrojone składniki przekładamy do miski, zalewamy wcześniej przygotowanym sosem i dokładnie mieszamy. Całość doprawiamy świeżo zmielonym pieprzem. Gotową surówkę wstawiamy do lodówki dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów. Życzę smacznego! :)