Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa sałatka ze świeżym ogórkiem, lekko pikantną rzodkiewką oraz gotowanym jajkiem. Cudownie komponuje się z pieczonym i grillowanym mięsem. Dodatek dressingu na bazie oliwy, soku z cytryny i miodu nadaje jej niepowtarzalnego charakteru. Przygotowanie tej sałatki zajmie wam dosłownie chwilę. Zobaczcie, jakie to proste!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1508
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231900
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5028
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1508
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231900
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5028
Składniki
Salatę płuczemy, osuszamy i rwiemy na małe kawałki.
Ogórki i rzodkiewki dokładnie myjemy i kroimy na cienkie plasterki.
Jajka gotujemy na twardo, obieramy ze skorupki i kroimy na osiem części.
Koperek i szczypiorek płuczemy i drobno siekamy.
W osobnej miseczce mieszamy ze sobą: oliwę z sokiem z cytryny oraz miodem. Dodajemy przyprawy.
Wszystkie składniki przekładamy do miski, polewamy dressingiem i mieszamy. Gotowe!