Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa sałatka ze świeżym ogórkiem, lekko pikantną rzodkiewką oraz gotowanym jajkiem. Cudownie komponuje się z pieczonym i grillowanym mięsem. Dodatek dressingu na bazie oliwy, soku z cytryny i miodu nadaje jej niepowtarzalnego charakteru. Przygotowanie tej sałatki zajmie wam dosłownie chwilę. Zobaczcie, jakie to proste!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5632
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 940
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 30180
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 77
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5632
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 940
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 30180
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 77
Składniki
Salatę płuczemy, osuszamy i rwiemy na małe kawałki.
Ogórki i rzodkiewki dokładnie myjemy i kroimy na cienkie plasterki.
Jajka gotujemy na twardo, obieramy ze skorupki i kroimy na osiem części.
Koperek i szczypiorek płuczemy i drobno siekamy.
W osobnej miseczce mieszamy ze sobą: oliwę z sokiem z cytryny oraz miodem. Dodajemy przyprawy.
Wszystkie składniki przekładamy do miski, polewamy dressingiem i mieszamy. Gotowe!