Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, zdrowa i pyszna.
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 2838
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 237
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 109
Pożywna pasta z jajek, białego sera i makreli. Idealna do pieczywa, krakersów...
Odsłon: 2838
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 237
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 109
Składniki
Sałatę opłukać, lekko osuszyć i porwać na mniejsze kawałki. Jabłko umyć, pokroić w kostkę usuwając gniazda nasienne. Na półmisku ułożyć sałatę, cząstki jabłka i posypać prażonymi orzechami włoskimi. Sos. Obrany czosnek przecisnąć przez praskę, włożyć do słoiczka. Dodać do niego oliwę z oliwek oraz ocet balsamiczny. Dokładnie wstrząsnąć słoiczkiem, doprawić do smaku solą, pieprzem i syropem. Sosem polać sałatkę, wymieszać. Jeść można od razu, lub po 10-15 minutach.