Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka zaskakuje każdym kęsem. Można w niej znaleźć slodko-gorzkie smaki, twarde oraz miękkie struktury. Idealna do zabrania do pracy jak i do zjedzenia na kolację. :)
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 58
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 72
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 77
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1136
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 264
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 58
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 72
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 77
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1136
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 264
Składniki
1. Przygotować sos łącząc jogurt, majonez, sok z cytryny oraz przyprawy. Wymieszać i odstawić do lodówki. 2. Mięso pokroić w małe kawałki i usmażyć na oleju. Ja dodatkowo przyprawiłam solą i pieprzem. 3. Morele, winogrona, seler, nektarynkę pokroić w kostkę i wrzucić do miski. 4. Dodać kurczaka. 5. Całość wymieszać z sosem i gotowe! Smacznego! :)