Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla wielbicieli marchewki na ciepło. Tym razem w azjatyckim stylu.
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 195
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 364
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10930
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 195
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 364
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10930
Składniki
Marchewki obieramy, kroimy na zapałkę. Imbir osączamy z zalewy siekamy. Czosnek siekamy. Ananas razem z syropem przekładamy do miski, mieszamy z warzywami, sosem sojowym. Wrzucamy na rozgrzany wok. Redukujemy z nadmiaru płynu. Dodajemy sos ostrygowy i cukier. Chwilę smażymy.