Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tego sposobu przyrządzania marchewki nauczyłam się od znajomej Maszy z Rosji. Pasuje do wielu dań kuchni polskiej takich jak schabowe czy mielone, pasuje też jako dodatek do grilla.
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1793
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2277
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 71
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 155
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1427
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1793
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2277
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 71
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 155
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1427
Składniki
Marchewkę utrzeć na tarce, dodać przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku, wymieszać z jogurtem lub majonezem, doprawić solą i pieprzem. Gotowe!