Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatę z pomidorami i rzodkiewką można podawać jako lekka przekąska lub dodatek do dania z mięsem. Polecam.
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 14
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2110
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 190
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1175
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1197
Słodki ziemniak w cieście? Uwierzcie, to ciasto cieszy podniebienie..... Bata...
Odsłon: 14
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2110
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 190
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1175
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1197
Składniki
Umytą sałatę osuszyć, porwać na mniejsze kawałki, skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą. Korniszony i cebulę pokroić w kosteczkę. Seler osączyć z zalewy. Umytą rzodkiewkę pokroić w krążki, pomidora w pół plasterki. Gruszkę obrać, usunąć gniazda nasienne, drobno posiekać. Śmietanę wymieszać z musztardą i odrobiną cukru. Wszystkie przygotowane składniki razem połączyć, doprawić do smaku. Podawać od razu po przygotowaniu.