Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, smaczna, chrupiąca sałatka. Idealna do podjadania między posiłkami.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1113
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1113
Składniki
Mix sałat wkładamy do miski, dodajemy pokrojone w ćwiartki pomidory, ser kroimy w kostkę 2 cm/2 cm, rzodkiewki pokrojone w plasterki oraz prażone pestki. Doprawiamy suchymi przyprawami do smaku, dodajemy oliwę i dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Tak zrobioną sałatkę przykrywamy i odstawiamy na 60 minut żeby przegryzły się składniki. Smacznego !!!