Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, smaczna, chrupiąca sałatka. Idealna do podjadania między posiłkami.
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 49
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 109
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10335
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 998
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 49
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 109
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10335
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 110
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 998
Składniki
Mix sałat wkładamy do miski, dodajemy pokrojone w ćwiartki pomidory, ser kroimy w kostkę 2 cm/2 cm, rzodkiewki pokrojone w plasterki oraz prażone pestki. Doprawiamy suchymi przyprawami do smaku, dodajemy oliwę i dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Tak zrobioną sałatkę przykrywamy i odstawiamy na 60 minut żeby przegryzły się składniki. Smacznego !!!