Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek do obiadu lub kanapek.:)
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Obrane ogórki pokroić w grubsze plasterki,wtedy nie są takie miękkie . Cebulę pokroić w piórka,koperek posiekać. Dodać sól,cukier,ocet wszystko wymieszać i odstawić na godzinę. P o tym czasie nakładać do słoików wraz zalewą. Wytrzeć pod zakrętki,pasteryzować 8-10 min,od momentu zagotowania wody. Wyjąć słoiki i obrócić do góry dnem aż do wystudzenia.
Smacznego życzę