Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek do obiadu lub kanapek.:)
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 49
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1819
Pysznie i zdrowo - kolorowa sałatka z kuskusem perłowym. Bardzo sycąca i konk...
Odsłon: 20
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 49
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1819
Składniki
Obrane ogórki pokroić w grubsze plasterki,wtedy nie są takie miękkie . Cebulę pokroić w piórka,koperek posiekać. Dodać sól,cukier,ocet wszystko wymieszać i odstawić na godzinę. P o tym czasie nakładać do słoików wraz zalewą. Wytrzeć pod zakrętki,pasteryzować 8-10 min,od momentu zagotowania wody. Wyjąć słoiki i obrócić do góry dnem aż do wystudzenia.
Smacznego życzę