Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek do obiadu lub kanapek.:)
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 26
Przepis dnia
Pieczonki w papilotkach to turecki sposób na zamknięcie smaku w jednym, papie...
Odsłon: 12988
W te ciemne, chłodne popołudnia fajnie jest przypomnieć sobie smak lata. :) N...
Odsłon: 69
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 26
Przepis dnia
Pieczonki w papilotkach to turecki sposób na zamknięcie smaku w jednym, papie...
Odsłon: 12988
W te ciemne, chłodne popołudnia fajnie jest przypomnieć sobie smak lata. :) N...
Odsłon: 69
Składniki
Obrane ogórki pokroić w grubsze plasterki,wtedy nie są takie miękkie . Cebulę pokroić w piórka,koperek posiekać. Dodać sól,cukier,ocet wszystko wymieszać i odstawić na godzinę. P o tym czasie nakładać do słoików wraz zalewą. Wytrzeć pod zakrętki,pasteryzować 8-10 min,od momentu zagotowania wody. Wyjąć słoiki i obrócić do góry dnem aż do wystudzenia.
Smacznego życzę