Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki przepis na klasyczną mizerię z ogórków. Idealny dodatek do mięsnych dań.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2414
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4564
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1648
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2414
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4564
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1648
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 505
Składniki
Ogórka myjemy, obieramy i kroimy w cieniutkie plasterki. Przekładamy do miski i solimy. Do śmietany dodajemy łyżkę majonezu, sól, pieprz, ocet, zioła, cukier i dokładnie mieszamy. Jeśli ogórki puściły dużo wody to ją odlewamy. Ogórki mieszamy z wcześniej przygotowanym sosem. Na koniec doprawiamy do smaku.