Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 600
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 18551
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 104
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 72
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 600
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 18551
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 104
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 72
Składniki
Zagotować wodę w garnku. Kapustę poszatkować i wrzucić do gotującej wody. Przykryć pokrywką i wyłączyć ogień. Marchewkę zetrzeć na tarce i dodać do kapusty.
Cebulę i boczek pokroić w drobną kostkę. Podsmażyć na patelni. Dodać 1 łyżkę mąki. Podsmażyć i wymieszać.
Kapustę odcedzić i dodać do niej podsmażony boczek. Wymieszać. Wstawić garnek z kapustą na ogniu, od czasu do czasu przemieszać, do momentu kiedy kapusta zmięknie. Doprawiamy solą i pieprzem. Na końcu wsypujemy pokrojony koperek. Smacznego.