Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie różnych zielonych warzyw z jajkiem i serem, stanowi doskonałą i aromatyczną całość.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 750
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424902
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10682
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 750
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424902
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10682
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Składniki
Brokuł rozebrać na różyczki, ugotować.Kalarepkę obrać, zetrzeć na tarce o grubszych otworach, skropić sokiem z cytryny aby nie sczerniała.Sałatę porwać na części. Ogórek obrać, pokroić w kostkę.
Oliwki pokroić w kostkę. Kiełki dodać do sałatki.
Jajka ugotować, pokroić w kostkę .Ser pokroić w kostkę.
Składniki umieszczone w salaterce, doprawić solą i pieprzem. Dodać majonez, wymieszać.Pozostawić na 2 godziny aby sałatka nabrała aromatu.