Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsza i najsmaczniejsza
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 416
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 88
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 164
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 122
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 416
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 88
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 164
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 122
Składniki
Jeśli kapusta jest niezbyt kwaśna to nie trzeba jej płukać. Poszatkowałam ją z grubsza. Dodałam startą marchew, kawałek pokrojonego w kostkę pora, nać pietruszki, sól, pieprz i cukier. Dodałam jeszcze trochę oleju rzepakowego jako nośnika witamin i smaku.
Wymieszałam, najlepiej smakuje jak się lekko przegryzie, około pół godziny. Nie wyobrażam sobie zimowych obiadów bez tej sałatki. Smacznego :)