Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsza i najsmaczniejsza
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 117
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 450
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 117
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 450
Składniki
Jeśli kapusta jest niezbyt kwaśna to nie trzeba jej płukać. Poszatkowałam ją z grubsza. Dodałam startą marchew, kawałek pokrojonego w kostkę pora, nać pietruszki, sól, pieprz i cukier. Dodałam jeszcze trochę oleju rzepakowego jako nośnika witamin i smaku.
Wymieszałam, najlepiej smakuje jak się lekko przegryzie, około pół godziny. Nie wyobrażam sobie zimowych obiadów bez tej sałatki. Smacznego :)