Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsza i najsmaczniejsza
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34892
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16398
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34892
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16398
Składniki
Jeśli kapusta jest niezbyt kwaśna to nie trzeba jej płukać. Poszatkowałam ją z grubsza. Dodałam startą marchew, kawałek pokrojonego w kostkę pora, nać pietruszki, sól, pieprz i cukier. Dodałam jeszcze trochę oleju rzepakowego jako nośnika witamin i smaku.
Wymieszałam, najlepiej smakuje jak się lekko przegryzie, około pół godziny. Nie wyobrażam sobie zimowych obiadów bez tej sałatki. Smacznego :)