Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto nowa surówka obiadowa, którą zaskoczysz swoich bliskich podczas tradycyjnych dań polskiej kuchni!
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 790
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4244
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17657
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 790
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4244
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17657
Składniki
Pora (białą i jasnozieloną część) oczyść, pokrój w cienkie krążki i sparz wrzątkiem, aby były delikatniejsze w smaku. Następnie odcedź i przestudź.
Jabłka obierz, usuń gniazda nasienne i pokrój w niedużą kostkę.
Ogórki kiszone pokrój w drobną kosteczkę.
Rodzynki sparz gorącą wodą przez kilka minut, a potem odsącz.
Czerwoną cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę.
Natkę pietruszki lub szczypiorek posiekaj drobno.
Wszystkie przygotowane składniki przełóż do miski. Dodaj oliwę z oliwek oraz musztardę. Całość dokładnie wymieszaj.
Dopraw do smaku solą i pieprzem.