Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
poprostu palce lizać:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11862
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16093
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5102
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11862
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16093
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5102
Składniki
marchew obieramy, kroimi w talarki i gotujemy na połtwardo w lekko osolonej wodzie, odcedzamy, studzimy.
Do marchewki dodajemy pokrojonego w plasterki ogórka kiszonego oraz pokrojona natke pietruszki.
Z 3 łyżek jaogurtu greckiego, odrobiny pieprzu i przyprawy tzatziki robimy sos.
Łaczymy marchewke z sosem i odstawiamy na poł godzinki przed podaniem.
SMACZNEGO:)