Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś zapowiada się upalny dzień więc polecam Wam ekspresową sałatkę owocową. Kilka chwil i mamy pyszną orzeźwiającą przekąskę, bo w taki dzień to jeść się nie chce. Do tej sałatki można dać dowolne owoce. A syrop trzcinowy wykańcza sałatkę rewelacyjnie. Spróbujcie.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 749
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1546
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6067
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8918
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 749
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1546
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6067
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8918
Składniki
Roszponkę i szczaw umyć, osuszyć i ułożyć w naczyniu. Mandarynkę podzielić na cząstki, kiwi i truskawki pokroić na cząstki a z schłodzonego arbuza wyciąć kuleczki za pomocą kulkownicy ( jeśli nie macie takiego urządzenia możecie po prostu pokroić go w kostkę ). Wszystkie owoce ułożyć na zieleninie i na koniec polać syropem. Podawać zaraz po przyrządzeniu.