Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś zapowiada się upalny dzień więc polecam Wam ekspresową sałatkę owocową. Kilka chwil i mamy pyszną orzeźwiającą przekąskę, bo w taki dzień to jeść się nie chce. Do tej sałatki można dać dowolne owoce. A syrop trzcinowy wykańcza sałatkę rewelacyjnie. Spróbujcie.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 132
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1584
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 486
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15640
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 132
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1584
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 486
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15640
Składniki
Roszponkę i szczaw umyć, osuszyć i ułożyć w naczyniu. Mandarynkę podzielić na cząstki, kiwi i truskawki pokroić na cząstki a z schłodzonego arbuza wyciąć kuleczki za pomocą kulkownicy ( jeśli nie macie takiego urządzenia możecie po prostu pokroić go w kostkę ). Wszystkie owoce ułożyć na zieleninie i na koniec polać syropem. Podawać zaraz po przyrządzeniu.