Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Dzisiaj lekka i orzeźwiająca sałatka z arbuzem. Idealna na gorące dni, na imprezę lub na grilla. Przygotowuje się ją w 15 minut, polecam!
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 291
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4157
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1853
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3600
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30100
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 291
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4157
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1853
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3600
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30100
Składniki
Z arbuza usunąć pestki, pokroić w kostkę lub wydrążyć łyżeczką małe kuleczki. Ser feta pokroić w kostkę. Słonecznik wsypać na rozgrzaną patelnię i prażyć około 5 minut, aż zrumieni się i stanie się chrupki. Miętę umyć i pokroić drobno. W miseczce połączyć sok z cytryny, miód, miętę i dokładnie wymieszać. Przygotowanym sosem polać sałatkę, delikatnie wymieszać. Sałatkę schłodzić. Smacznego!