Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pełna kolorów, tekstur i smaków sałatka z czosnkiem niedźwiedzim, ogórkiem, sałatą masłową, rzodkiewką i pomidorkami koktajlowymi będzie idealnym uzupełnieniem majowego grillowania.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Sałatę kroimy nożem do sałaty lub rwiemy. Czosnek i szczypiorek drobno siekamy. Ogórek i rzodkiewki kroimy w cienkie plasterki. Pomidorki kroimy w ćwiartki. Dodajemy jogurt. Solimy i pieprzymy. Mieszamy przed podaniem.