Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto sałatka, w której zamknięte są wszystkie owocowe smaki lata :) W upalne dni przyniesie upragnione orzeźwienie i ochłodzenie jeśli ją wcześniej schłodzimy w lodówce. Całość prezentuje się wspaniale i smakuje wybornie. Jest bardzo prosta i szybka w wykonaniu. Zapraszam.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 291
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4124
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1852
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3596
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30081
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 291
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4124
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1852
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3596
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30081
Składniki
Wszystkie owocowe dokładnie umyć i osuszyć. Arbuza pokroić w kostkę, z paru plasterków można wyciąć za pomocną wykrawaczki do ciastek lub masy cukrowej fantazyjne wzory. Czereśnie przekroić na pół, wyciągnąć pestki. Dodać maliny i jeżyny.
Wyciśnięty sok z limonki wymieszać z miodem i olejem lnianym. Opcjonalnie można dodać posiekaną świeżą miętę.
Przygotowanym sosem polać owoce, całość przystroić listkami świeżej mięty. Smacznego.