Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pasta z twarogiem, ogórkiem, koperkiem i czosnkiem.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 198
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 49
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 12
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 13
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 198
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 49
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 12
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 13
Składniki
Twaróg przełożyć do miski. Dodać jogurt, posiekany koperek, obranego i pokrojonego w drobną kosteczkę ogórka, starty na tarce czosnek. Doprawić solą, pieprzem i wymieszać.