Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna pasta na kanapki z tuńczyka i pora. Lekka bo bez majonezu, tylko z jogurtem
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34905
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16746
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34905
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16746
Składniki
Jajka ugotować. Ogórka pokroić w drobną kosteczkę. Pora posiekać. Tuńczyka odsączyć z zalewy, przełożyć do miski i rozdrobnić widelcem. Dodać pokrojone ogórki, pora, szczypiorek oraz ostudzone i pokrojone jajka. Dodać również jogurt i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem i wszystko razem wymieszać.