Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna pasta na kanapki z tuńczyka i pora. Lekka bo bez majonezu, tylko z jogurtem
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1587
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 963
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1587
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 963
Składniki
Jajka ugotować. Ogórka pokroić w drobną kosteczkę. Pora posiekać. Tuńczyka odsączyć z zalewy, przełożyć do miski i rozdrobnić widelcem. Dodać pokrojone ogórki, pora, szczypiorek oraz ostudzone i pokrojone jajka. Dodać również jogurt i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem i wszystko razem wymieszać.