Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna pasta na kanapki z tuńczyka i pora. Lekka bo bez majonezu, tylko z jogurtem
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 237
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 105
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 31
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 237
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 105
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 31
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Składniki
Jajka ugotować. Ogórka pokroić w drobną kosteczkę. Pora posiekać. Tuńczyka odsączyć z zalewy, przełożyć do miski i rozdrobnić widelcem. Dodać pokrojone ogórki, pora, szczypiorek oraz ostudzone i pokrojone jajka. Dodać również jogurt i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem i wszystko razem wymieszać.