Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna pasta na kanapki z tuńczyka i pora. Lekka bo bez majonezu, tylko z jogurtem
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 82
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 63
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 82
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 63
Składniki
Jajka ugotować. Ogórka pokroić w drobną kosteczkę. Pora posiekać. Tuńczyka odsączyć z zalewy, przełożyć do miski i rozdrobnić widelcem. Dodać pokrojone ogórki, pora, szczypiorek oraz ostudzone i pokrojone jajka. Dodać również jogurt i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem i wszystko razem wymieszać.