Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała i prosta pasta do kanapek
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 375
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 375
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Makrelę obieramy ze skóry. Mięso ryby oddzielamy od kręgosłupa i ości. Rozdrabniamy za pomocą widelca Dodajemy serek topiony i wszystko dokładnie razem mieszamy, aż powstanie gładka masa Dodajemy keczup i pokrojonego w drobniutką kosteczkę ogórka, ewentualnie delikatnie dosalamy. Wszystko razem dokładnie mieszamy Podajemy z pieczywem. Pastę posypujemy pokrojonym drobno szczypiorkiem