Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała i prosta pasta do kanapek
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Makrelę obieramy ze skóry. Mięso ryby oddzielamy od kręgosłupa i ości. Rozdrabniamy za pomocą widelca Dodajemy serek topiony i wszystko dokładnie razem mieszamy, aż powstanie gładka masa Dodajemy keczup i pokrojonego w drobniutką kosteczkę ogórka, ewentualnie delikatnie dosalamy. Wszystko razem dokładnie mieszamy Podajemy z pieczywem. Pastę posypujemy pokrojonym drobno szczypiorkiem