Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna sałatka, która doskonale wpasuje się w grillowe klimaty. Jest pikantna, pełna chrupiących warzyw i różnorodnych smaków. Będzie doskonałym urozmaiceniem mięsnych dań. Jej przygotowanie zajmuje zaledwie kilka minut. Idealnie sprawdzi się, gdy pojawią się niespodziewani goście. Sałatkę, za sprawą kukurydzy, czerwonej papryki i fasoli, można nazwać wariacją na temat meksykańskich smaków.
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 325
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 417
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 227
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 361
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 394
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 325
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 417
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 227
Wspaniały tort bezowy z bitą śmietaną i ulubionymi owocami. Idealny na zakońc...
Odsłon: 361
Eggah to nic innego jak pieczony omlet z dodatkiem warzyw. Danie wywodzi się...
Odsłon: 394
Składniki
Kukurydzę odsącz z zalewy. Fasolę przełóż na sitko i dokładnie wypłucz pod bieżącą wodą. Paprykę pokrój w kostkę, cebulę w piórka, kapustę pekińską drobno posiekaj. Wszystkie składniki przełóż do dużej miski.
Dodaj majonez, musztardę, wyciśnięty sok z limonki, płatki chili oraz pieprz i sól. Wszystko dokładnie wymieszaj. Pietruszkę lub kolendrę drobno posiekaj i posyp na wierzch sałatki.