Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna sałatka, która doskonale wpasuje się w grillowe klimaty. Jest pikantna, pełna chrupiących warzyw i różnorodnych smaków. Będzie doskonałym urozmaiceniem mięsnych dań. Jej przygotowanie zajmuje zaledwie kilka minut. Idealnie sprawdzi się, gdy pojawią się niespodziewani goście. Sałatkę, za sprawą kukurydzy, czerwonej papryki i fasoli, można nazwać wariacją na temat meksykańskich smaków.
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 228
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3242
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1010
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 916
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 228
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3242
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1010
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 916
Składniki
Kukurydzę odsącz z zalewy. Fasolę przełóż na sitko i dokładnie wypłucz pod bieżącą wodą. Paprykę pokrój w kostkę, cebulę w piórka, kapustę pekińską drobno posiekaj. Wszystkie składniki przełóż do dużej miski.
Dodaj majonez, musztardę, wyciśnięty sok z limonki, płatki chili oraz pieprz i sól. Wszystko dokładnie wymieszaj. Pietruszkę lub kolendrę drobno posiekaj i posyp na wierzch sałatki.