Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tylko z solą i pieprzem, najsmaczniejsza!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 552
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 47
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 26
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 552
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 47
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 26
Składniki
Cukinię pokroiłam w gruba kostkę, mniejsze sztuki jakoś lepiej smakują pokrojone w półplasterki. Podsmażyłam cukinię na oliwie na lekko rumiano.
Pod sam koniec cukinię posoliłam i popieprzyłam. U nas uwielbiamy do obiadu lub jako dodatek warzywny do lunchu. Smacznego :)