Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tylko z solą i pieprzem, najsmaczniejsza!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19305
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13065
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1711
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232168
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19305
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13065
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1711
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232168
Składniki
Cukinię pokroiłam w gruba kostkę, mniejsze sztuki jakoś lepiej smakują pokrojone w półplasterki. Podsmażyłam cukinię na oliwie na lekko rumiano.
Pod sam koniec cukinię posoliłam i popieprzyłam. U nas uwielbiamy do obiadu lub jako dodatek warzywny do lunchu. Smacznego :)