Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tylko z solą i pieprzem, najsmaczniejsza!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4953
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13402
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7528
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4953
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13402
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5833
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7528
Składniki
Cukinię pokroiłam w gruba kostkę, mniejsze sztuki jakoś lepiej smakują pokrojone w półplasterki. Podsmażyłam cukinię na oliwie na lekko rumiano.
Pod sam koniec cukinię posoliłam i popieprzyłam. U nas uwielbiamy do obiadu lub jako dodatek warzywny do lunchu. Smacznego :)