Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidory mogą być też samodzielnym daniem.
nóż deska talerz praska do czosnku mała miseczka
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 913
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4157
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 913
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4157
Składniki
Umyte i osuszone pomidory pokroić w plastry. Jeśli ktoś chce, można zdjąć skórkę. Wymieszać razem przeciśnięty przez praskę czosnek, pokrojone liście mięty, ocet, olej, miód, sól i świeżo mielony pieprz. Taką miksturę nakładać na plastry pomidorów. Gotowe. Smacznego.