Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, apetyczna, zachęcająca do jedzenia.
Deska do krojenia , nóż, salaterka płaska
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 2508
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 242
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 124
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 6406
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 318
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 2508
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 242
Polecam. Napisałam piernik, ale właściwie powinnam napisać ciasto korzenne...
Odsłon: 124
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 6406
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 318
Składniki
Mix sałat umyć , osuszyć , ułożyć na płaskiej salaterce lub deserowym talerzu. Paprykę umyć, pokroić w drobną kostkę , ułożyć na sałacie, doprawić solą i pieprzem.
Kapary , ser osączyć z zalewy ułożyć na papryce.
Pieczarki pokładać , posypać żurawiną i sezamem, doprawić solą i pieprzem. Oliwę z oliwek wymieszać z przyprawą do sałatek, każdą porcję polewać przed podaniem. Można schłodzić około 1 godziny.