Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka, która może być dodatkiem na naszych świątecznych stołach.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 420
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 90
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 165
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 122
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 420
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 90
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 165
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 122
Składniki
1. Jajka gotujemy na twardo. 2. Pora, białą końcówkę kroimy w krążki, przekładamy do miski.
3. Ogórki kroimy w kostkę. 4. Jajka obieramy ze skorupek i drobno siekamy.
5. Kukurydze oraz fasolkę odlewamy z zalewy i łączymy z pozostałymi składnikami, kilka można zostawić do dekoracji
6. Dodajemy majonez oraz doprawiamy pieprzem i solą.
7. Sałatka już jest pyszna, ale chciałam wzbogacić i ulepszyć smak, dlatego dodałam berlinki pokrojone drobno oraz ser.
8. Wszystko razem wymieszać, przełożyć do naczynia i dowolnie udekorować. 9. Smacznego.