Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaronowe kokardki z połączeniem pora i warzyw dają nam pyszną sałatkę, którą możemy podać na różne uroczystości.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67499
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1852
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67499
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1852
Składniki
1. Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu, studzimy i przekładamy do miski. 2. Dodajemy pokrojonego w krążki pora. 3. Pokrojoną drobną paprykę
4. Ogórka świeżego obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. 5. Jajka obieramy ze skorupek i drobno siekamy.
6. Doprawiamy pieprzem oraz solą i łączymy z majonezem. 7. Dodałam jeszcze ser pokrojony w kostkę oraz ogórki konserwowe żeby wzbogacić walory smakowe.
8. Wszystko razem mieszamy, przekładamy do naczynia i dekorujemy. 9. Sałatka gotowa. 10. Smacznego.