Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i apetyczna sałatka, chrupiące ogórek, rzodkiewka, kremowe awokado i inne warzywa zachęcają do zjedzenia.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1101
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1304
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1101
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 299
Składniki
Ogórka obrać, pokroić w półkrążki , umieścić w salaterce. Rzodkiewki umyć , pokroić w półkrążki , dodać. Szparagi osączyć , pokroić w drobne słupki , dodać.
Awokado obrać , pokroić w kostkę, dodać. Fasolę osączyć, dodać. Żurawinę opłukać, dodać.
Doprawić solą i pieprzem , wymieszać.
Oliwę z oliwek wymieszać z przyprawą do sałatek, polewać każdą porcję przed podaniem.