Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna i apetyczna sałatka, chrupiące ogórek, rzodkiewka, kremowe awokado i inne warzywa zachęcają do zjedzenia.
Deska do krojenia , nóż, salaterka
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 676
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 127
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1287
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 676
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 127
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1287
Składniki
Ogórka obrać, pokroić w półkrążki , umieścić w salaterce. Rzodkiewki umyć , pokroić w półkrążki , dodać. Szparagi osączyć , pokroić w drobne słupki , dodać.
Awokado obrać , pokroić w kostkę, dodać. Fasolę osączyć, dodać. Żurawinę opłukać, dodać.
Doprawić solą i pieprzem , wymieszać.
Oliwę z oliwek wymieszać z przyprawą do sałatek, polewać każdą porcję przed podaniem.