Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lekka, pyszna, idealna w upalne dni. Doskonale komponuje się z daniem głównym, choć można ją zjeść samą dodając do niej grzanki i prażone pestki słonecznika.
Gęsta zupa z mnóstwem warzyw, pikantna dzięki przyprawie Cajun, a raki stanow...
Odsłon: 89
Subtelne , aromatyczne ciasto z dodatkiem owoców smakuje wybornie.
Odsłon: 46
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 333
Gęsta zupa z mnóstwem warzyw, pikantna dzięki przyprawie Cajun, a raki stanow...
Odsłon: 89
Subtelne , aromatyczne ciasto z dodatkiem owoców smakuje wybornie.
Odsłon: 46
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 333
Składniki
Sałatę płuczemy, osuszamy i rwiemy na mniejsze części. Szalotkę kroimy w cienkie piórka. Z pomidora usuwamy gniazdo nasienne, kroimy w paski. Ogórka obieramy, kroimy w półtalarki. Warzywa mieszamy. Oliwę, majonez, ocet, przeciśnięty przez praskę czosnek dokładnie ze sobą łączymy. Do smaku doprawiamy solą. Polewamy warzywa. Podajemy od razu po przygotowaniu.