Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lekka, pyszna, idealna w upalne dni. Doskonale komponuje się z daniem głównym, choć można ją zjeść samą dodając do niej grzanki i prażone pestki słonecznika.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 894
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2765
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3296
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 894
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2765
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3296
Składniki
Sałatę płuczemy, osuszamy i rwiemy na mniejsze części. Szalotkę kroimy w cienkie piórka. Z pomidora usuwamy gniazdo nasienne, kroimy w paski. Ogórka obieramy, kroimy w półtalarki. Warzywa mieszamy. Oliwę, majonez, ocet, przeciśnięty przez praskę czosnek dokładnie ze sobą łączymy. Do smaku doprawiamy solą. Polewamy warzywa. Podajemy od razu po przygotowaniu.