Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest to idealny dodatek do wszelkiego rodzaju mięs czy innych dań.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1826
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1589
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1544
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2053
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1826
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1589
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1544
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2053
Składniki
Kapustę należy przełożyć do garnka i zalać wrzącą wodą i zostawić na około 2 minuty. Po tym czasie wodę wylewamy i znów zalewamy kapustę do 1/2 wysokości gorącą wodą. Dodajemy cukier, sól, pieprz, starte jabłko i gotujemy około 10-15 minut.Po tym czasie dodajemy ocet. W osobnym garnku podsmażamy na maśle pokrojoną w kostkę cebulkę i dodajemy mąkę. Dokładnie mieszamy i całość dodajemy do gotującej się kapusty. Wszystko dokładnie mieszamy i gotujemy jeszcze około 1-2 minuty. I nasza pyszna kapustka jest gotowa.