Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest to idealny dodatek do wszelkiego rodzaju mięs czy innych dań.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3519
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 510
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 329
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 7194
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 440
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3519
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 510
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 329
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 7194
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 440
Składniki
Kapustę należy przełożyć do garnka i zalać wrzącą wodą i zostawić na około 2 minuty. Po tym czasie wodę wylewamy i znów zalewamy kapustę do 1/2 wysokości gorącą wodą. Dodajemy cukier, sól, pieprz, starte jabłko i gotujemy około 10-15 minut.Po tym czasie dodajemy ocet. W osobnym garnku podsmażamy na maśle pokrojoną w kostkę cebulkę i dodajemy mąkę. Dokładnie mieszamy i całość dodajemy do gotującej się kapusty. Wszystko dokładnie mieszamy i gotujemy jeszcze około 1-2 minuty. I nasza pyszna kapustka jest gotowa.