Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest to idealny dodatek do wszelkiego rodzaju mięs czy innych dań.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7568
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2603
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7568
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2603
Składniki
Kapustę należy przełożyć do garnka i zalać wrzącą wodą i zostawić na około 2 minuty. Po tym czasie wodę wylewamy i znów zalewamy kapustę do 1/2 wysokości gorącą wodą. Dodajemy cukier, sól, pieprz, starte jabłko i gotujemy około 10-15 minut.Po tym czasie dodajemy ocet. W osobnym garnku podsmażamy na maśle pokrojoną w kostkę cebulkę i dodajemy mąkę. Dokładnie mieszamy i całość dodajemy do gotującej się kapusty. Wszystko dokładnie mieszamy i gotujemy jeszcze około 1-2 minuty. I nasza pyszna kapustka jest gotowa.