Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest to idealny dodatek do wszelkiego rodzaju mięs czy innych dań.
Sprawdzony przepis na prosty i bardzo smaczny chleb, który z pewnością uda si...
Odsłon: 5055
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 608
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2367
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 166
Sprawdzony przepis na prosty i bardzo smaczny chleb, który z pewnością uda si...
Odsłon: 5055
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 608
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2367
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 166
Składniki
Kapustę należy przełożyć do garnka i zalać wrzącą wodą i zostawić na około 2 minuty. Po tym czasie wodę wylewamy i znów zalewamy kapustę do 1/2 wysokości gorącą wodą. Dodajemy cukier, sól, pieprz, starte jabłko i gotujemy około 10-15 minut.Po tym czasie dodajemy ocet. W osobnym garnku podsmażamy na maśle pokrojoną w kostkę cebulkę i dodajemy mąkę. Dokładnie mieszamy i całość dodajemy do gotującej się kapusty. Wszystko dokładnie mieszamy i gotujemy jeszcze około 1-2 minuty. I nasza pyszna kapustka jest gotowa.