Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna orzeźwiająca sałata bazyliowo miętowa do grillowych mięs i nie tylko.
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3446
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 43
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2752
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 130
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 103
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3446
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 43
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2752
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 130
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 103
Składniki
Pomidorki umyć i pokroić na ćwiartki, cebulę obrać a potem umyć i pokroić w kostkę. Bazylię i miętę opłukać, osuszyć i posiekać ale nie za drobno. Sałatę wrzucić do miski, następnie dodać przygotowane pomidory, cebulę oraz miętę, bazylię i posiekany dość grubo koperek oraz kiełki. Dodać przyprawy i wymieszać sałatkę. Podawać po pięciu minutach gdy smaki się przegryzą.