Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna orzeźwiająca sałata bazyliowo miętowa do grillowych mięs i nie tylko.
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1024
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4430
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 455
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2856
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38749
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1024
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4430
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 455
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2856
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38749
Składniki
Pomidorki umyć i pokroić na ćwiartki, cebulę obrać a potem umyć i pokroić w kostkę. Bazylię i miętę opłukać, osuszyć i posiekać ale nie za drobno. Sałatę wrzucić do miski, następnie dodać przygotowane pomidory, cebulę oraz miętę, bazylię i posiekany dość grubo koperek oraz kiełki. Dodać przyprawy i wymieszać sałatkę. Podawać po pięciu minutach gdy smaki się przegryzą.