Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna orzeźwiająca sałata bazyliowo miętowa do grillowych mięs i nie tylko.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10623
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6134
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5348
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13002
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4756
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10623
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6134
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5348
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13002
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4756
Składniki
Pomidorki umyć i pokroić na ćwiartki, cebulę obrać a potem umyć i pokroić w kostkę. Bazylię i miętę opłukać, osuszyć i posiekać ale nie za drobno. Sałatę wrzucić do miski, następnie dodać przygotowane pomidory, cebulę oraz miętę, bazylię i posiekany dość grubo koperek oraz kiełki. Dodać przyprawy i wymieszać sałatkę. Podawać po pięciu minutach gdy smaki się przegryzą.