Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Wykorzystałam to, co było w lodówce i wyszło naprawdę pysznie: chrupka sałata, słodkie gruszka I figa przełamane 3 serami, do tego podkręcający wszystko dressing z musztardy, miodu i mojego ukochanego octu balsamicznego.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 694
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2814
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 932
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1681
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14563
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 694
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2814
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 932
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1681
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14563
Składniki
Na talerzu ułożyć sałatę, na niej ułożyć pokrojone gruszkę, figę, awokado, borówki, sery pleśniowe. Posypać płatkami parmezanu. Miód wymieszać z musztardą, doprawić octem balsamicznym. Dressingiem polać sałatę, można posypać dodatkowo kiełkami. Porcja pysznej i zdrowej sałaty gotowa :)