Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Wykorzystałam to, co było w lodówce i wyszło naprawdę pysznie: chrupka sałata, słodkie gruszka I figa przełamane 3 serami, do tego podkręcający wszystko dressing z musztardy, miodu i mojego ukochanego octu balsamicznego.
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22699
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15065
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4810
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45141
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 694
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22699
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15065
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4810
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45141
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 694
Składniki
Na talerzu ułożyć sałatę, na niej ułożyć pokrojone gruszkę, figę, awokado, borówki, sery pleśniowe. Posypać płatkami parmezanu. Miód wymieszać z musztardą, doprawić octem balsamicznym. Dressingiem polać sałatę, można posypać dodatkowo kiełkami. Porcja pysznej i zdrowej sałaty gotowa :)