Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Wykorzystałam to, co było w lodówce i wyszło naprawdę pysznie: chrupka sałata, słodkie gruszka I figa przełamane 3 serami, do tego podkręcający wszystko dressing z musztardy, miodu i mojego ukochanego octu balsamicznego.
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4741
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4723
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44560
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 252
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4741
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4723
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44560
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 252
Składniki
Na talerzu ułożyć sałatę, na niej ułożyć pokrojone gruszkę, figę, awokado, borówki, sery pleśniowe. Posypać płatkami parmezanu. Miód wymieszać z musztardą, doprawić octem balsamicznym. Dressingiem polać sałatę, można posypać dodatkowo kiełkami. Porcja pysznej i zdrowej sałaty gotowa :)