Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do sałaty dodałam owoc nashi. Nashi to chińska gruszka, która nadaje się właśnie miedzy innymi do sałatek.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 377
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Sałaty umyć i osuszyć po czym porwać na kawałki. Cebule obrać, opłukać i pokroić w piórka. Plasterki cukinii podsmażyć z obu stron na odrobinie oleju i odsączyć na ręczniku papierowym. Nashi obrać, pokroić na ćwiartki, usunąć gniazda nasienne i pokroić w plasterki. Pomidorki umyć i pokroić w plastry. Wszystkie składniki umieścić w misce, dodać do smaku przyprawy i wymieszać sałatkę. Podawać po około pięciu minutach gdy smaki się przegryzą.