Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do sałaty dodałam owoc nashi. Nashi to chińska gruszka, która nadaje się właśnie miedzy innymi do sałatek.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 145
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4332
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11758
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6720
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5561
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13841
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 145
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4332
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11758
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6720
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5561
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13841
Składniki
Sałaty umyć i osuszyć po czym porwać na kawałki. Cebule obrać, opłukać i pokroić w piórka. Plasterki cukinii podsmażyć z obu stron na odrobinie oleju i odsączyć na ręczniku papierowym. Nashi obrać, pokroić na ćwiartki, usunąć gniazda nasienne i pokroić w plasterki. Pomidorki umyć i pokroić w plastry. Wszystkie składniki umieścić w misce, dodać do smaku przyprawy i wymieszać sałatkę. Podawać po około pięciu minutach gdy smaki się przegryzą.