Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo sycąca. Można ja podać na obiad w ciepłe dni lub w piątek. Sprawdza sie również na kolację gdy mamy niespodziewanych gości.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8117
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 396
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8117
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 396
Składniki
Wszystkie składniki sałatki umyć, pokroić, odsączyć (prócz tuńczyka). Jajka ugotować na twardo. Ułożyć na talerzu - sałata, warzywa, żółty ser, tuńczyk, jajka. Polać sosem i posypać szczypiorkiem.
Sos: majonez,mleko, śmietana lub jogurt + sól im pieprz do smaku wymieszać tak aby powstał gładki sosik.