Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy fasoli szparagowej prosta , szybka i tylko z czterech składników sałatka z dodatkiem soli i pieprzu oraz majonezu. Polecam
miska, nóż, tarka, garnek, łyżka,
To mój ulubiony tort. Chociaż sprawia wrażenie, nie jest aż tak bardzo pracoc...
Odsłon: 990
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 235
To mój ulubiony tort. Chociaż sprawia wrażenie, nie jest aż tak bardzo pracoc...
Odsłon: 990
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 235
Składniki
Fasolkę po obraniu i umyciu pokroić na dwa lub trzy kawałki. Ugotować w lekko osolonej wodzie. Odcedzić na sitku przełożyć do miski. Do fasolki zetrzeć na dużych oczkach ogórki kiszone , obrane starte na dużych oczkach tarki jabłko. Dodać drobno pokrojoną cebulę , sól i pieprz do smaku, całość wymieszać z majonezem. Oprószyć posiekaną cebulką zieloną. Smacznego.
Przygotowanie składników.
Sałatka gotowa do podania.