Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy fasoli szparagowej prosta , szybka i tylko z czterech składników sałatka z dodatkiem soli i pieprzu oraz majonezu. Polecam
miska, nóż, tarka, garnek, łyżka,
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1261
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 636
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1363
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1261
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 636
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1363
Składniki
Fasolkę po obraniu i umyciu pokroić na dwa lub trzy kawałki. Ugotować w lekko osolonej wodzie. Odcedzić na sitku przełożyć do miski. Do fasolki zetrzeć na dużych oczkach ogórki kiszone , obrane starte na dużych oczkach tarki jabłko. Dodać drobno pokrojoną cebulę , sól i pieprz do smaku, całość wymieszać z majonezem. Oprószyć posiekaną cebulką zieloną. Smacznego.
Przygotowanie składników.
Sałatka gotowa do podania.