Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy fasoli szparagowej prosta , szybka i tylko z czterech składników sałatka z dodatkiem soli i pieprzu oraz majonezu. Polecam
miska, nóż, tarka, garnek, łyżka,
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 29
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 283
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1222
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 121
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 29
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 283
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1222
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 121
Składniki
Fasolkę po obraniu i umyciu pokroić na dwa lub trzy kawałki. Ugotować w lekko osolonej wodzie. Odcedzić na sitku przełożyć do miski. Do fasolki zetrzeć na dużych oczkach ogórki kiszone , obrane starte na dużych oczkach tarki jabłko. Dodać drobno pokrojoną cebulę , sól i pieprz do smaku, całość wymieszać z majonezem. Oprószyć posiekaną cebulką zieloną. Smacznego.
Przygotowanie składników.
Sałatka gotowa do podania.