Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy fasoli szparagowej prosta , szybka i tylko z czterech składników sałatka z dodatkiem soli i pieprzu oraz majonezu. Polecam
miska, nóż, tarka, garnek, łyżka,
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7850
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 283
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3067
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7850
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 283
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3067
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
Fasolkę po obraniu i umyciu pokroić na dwa lub trzy kawałki. Ugotować w lekko osolonej wodzie. Odcedzić na sitku przełożyć do miski. Do fasolki zetrzeć na dużych oczkach ogórki kiszone , obrane starte na dużych oczkach tarki jabłko. Dodać drobno pokrojoną cebulę , sól i pieprz do smaku, całość wymieszać z majonezem. Oprószyć posiekaną cebulką zieloną. Smacznego.
Przygotowanie składników.
Sałatka gotowa do podania.