Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy fasoli szparagowej prosta , szybka i tylko z czterech składników sałatka z dodatkiem soli i pieprzu oraz majonezu. Polecam
miska, nóż, tarka, garnek, łyżka,
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 803
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 503
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 803
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 503
Składniki
Fasolkę po obraniu i umyciu pokroić na dwa lub trzy kawałki. Ugotować w lekko osolonej wodzie. Odcedzić na sitku przełożyć do miski. Do fasolki zetrzeć na dużych oczkach ogórki kiszone , obrane starte na dużych oczkach tarki jabłko. Dodać drobno pokrojoną cebulę , sól i pieprz do smaku, całość wymieszać z majonezem. Oprószyć posiekaną cebulką zieloną. Smacznego.
Przygotowanie składników.
Sałatka gotowa do podania.