Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do dania głównego
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2281
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 272
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2281
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 272
Składniki
Na łyżce oleju zeszklić przeciśniety przez praskę czosnek dodać mrożony szpinak ( oczywiście w sezonie może być świeży). POddusić, przyprawić solą i przeprzem. Ostudzić.
Sałatę pokroić, dadać szpiniak, wymieszać. Pomidory suszone pokroić na kawałki, dodać.Polać sosem vinegrette.
Można użyć suszonych pomidorów i osobno dodać serek, może być owczy lub pleśniowy typu camembert.