Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca sałata zielona z aromatycznymi ziołami i pysznym sosem.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1030
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4667
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1325
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1030
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4667
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1325
Składniki
Sałatę dokładnie płuczemy, osuszamy i kroimy (lub szarpiemy jak kto woli) na drobne kawałeczki. Szczypiorek i koperek szatkujemy i dodajemy do sałaty.
Śmietanę mieszamy z octem, cukrem i przepuszczonym przez praskę czosnkiem.
Sałatę z ziołami solimy i pieprzymy, a następnie mieszamy z sosem śmietanowym.
Sałatkę podajemy zaraz po przygotowaniu. Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-d
;-D