Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeże i sycące danie, idealne w ciepłe dni. Można zastosować jako dodatek lub danie główne.
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1804
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2278
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 73
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 158
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1438
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1804
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2278
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 73
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 158
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1438
Składniki
cebulę, paprykę, ogórka (wydrążonego z gniazd nasiennych) pokroić w drobną kostkę. Natkę pietruszki oraz miętę drobno posiekać. Wszystko wymieszać w misce. Dodać sok z cytryny, oliwę z oliwek, sól i pieprz.
kuskus ugotować według zaleceń producenta, drobno pokrojone pieczarki podsmażyć na złocisty kolor. Po przygotowaniu wymieszać wszystkie składniki ze sobą. Danie smakuje fantastycznie zarówno na ciepło, jak i zimno. Smacznego!