Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z produktami o dużej zawartości białka (nie chodzi o białko jajka). Lekka ale pożywna. Jedna z moich ulubionych :)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15153
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15153
Składniki
Pierś kurczaka ugotować w lekko osolonej wodzie przez ok. pół godziny. Ostudzić w wodzie. Odsączyć, pokroić w kostkę.
Fasolkę szparagową ugotować do miękkości w lekko osolonej wodzie. Odcedzić i ostudzić.
Mozzarellę pokroić w kostkę.
Pomidorki pokroić na połówki.
Jajko ugotować na twardo, pokroić na ćwiartki.
Kurczaka, mozzarellę i fasolkę wymieszać z majonezem, ewentualnie doprawić solą, wymieszać. Wyłożyć na środek talerza, na wierzchu ułożyć jajko. Dookoła rozłożyć pomidorki.