Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z produktami o dużej zawartości białka (nie chodzi o białko jajka). Lekka ale pożywna. Jedna z moich ulubionych :)
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1263
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 460
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3429
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1024
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1263
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 460
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3429
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1024
Składniki
Pierś kurczaka ugotować w lekko osolonej wodzie przez ok. pół godziny. Ostudzić w wodzie. Odsączyć, pokroić w kostkę.
Fasolkę szparagową ugotować do miękkości w lekko osolonej wodzie. Odcedzić i ostudzić.
Mozzarellę pokroić w kostkę.
Pomidorki pokroić na połówki.
Jajko ugotować na twardo, pokroić na ćwiartki.
Kurczaka, mozzarellę i fasolkę wymieszać z majonezem, ewentualnie doprawić solą, wymieszać. Wyłożyć na środek talerza, na wierzchu ułożyć jajko. Dookoła rozłożyć pomidorki.