Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy zostały nam buraki z barszczu, można wykorzystać do sałatki.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1440
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 51
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1362
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 260
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1440
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 51
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1362
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 260
Składniki
1. Buraczki ścieramy na tarce o dużych oczach.
2. Jajka gotujemy, po ugotowaniu studzimy, obieramy i drobno siekamy.
3. Przekładamy do buraczków.
4. Ogórki kroimy w kostkę.
5. Pieczarki drobno kroimy.
6. Dodajemy groszek oraz kukurydze.
7. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
8. Jogurt mieszamy z majonezem.
9. Łączymy z warzywami i dokładnie mieszamy.
10. Rozkładamy liście Salaty, układamy sałatkę. 11. Dekorujemy cząstkami pomidora. 12. Sałatka gotowa. 13. Smacznego.