Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki można komponować dowolnie, według uznania, cebula z powodzeniem zastępuje seler marynowany.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326459
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16867
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5515
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326459
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16867
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5515
Składniki
Cebulę pokroić w cienkie półplasterki, gotować ok 2 min z dodatkiem odrobiny soli i cukru, odcedzić, wystudzić. Jajka ugotować, pokroić w kostkę, ser zetrzeć na tarce, paprykę i ogórki pokroić w kostkę. Odcedzić groszek i kukurydzę, dodać jajka, ser, paprykę, ogórki, cebulę i pokrojone mięso lub szynkę, wymieszać z majonezem, doprawić solą i pieprzem. Można dodać łyżeczkę chrzanu, jeśli ktoś lubi. Podawać z pieczywem. Smacznego.