Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i prosta sałatka - choć jest bardzo znana, zrobiłam ją pierwszy raz. Żałuję, że tak późno:). Sukces tkwi w prostocie, tak jest i tym razem. Składniki na dwie porcje.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11902
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16268
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5197
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11902
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16268
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5197
Składniki
Filety nacieramy solą, pieprzem, papryką słodką oraz olejem. Smażymy na suchej patelni z dwóch stron, do zarumienienia. Chleb podpiekamy kilka minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni. Mieszamy ze sobą wszystkie składniki na sos.
Na talerze rwiemy sałatę. Układamy na nią pokrojony w plastry filet z kurczaka, pokrojony w kostkę chleb. Polewamy sosem, posypujemy serem.