Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letnia wersja pysznej sałatki z jogurtem zamiast majonezu.
grill lub patelnia
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5209
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 789
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11597
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5018
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1259
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5209
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 789
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11597
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5018
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1259
Składniki
Najwięcej czasu zajmuje przygotowanie sosu, czyli 5 minut. Składniki trzeba wymieszać a wyjdzie bogaty w smaku sos. Pierś rozkroiłam wzdłuż tak aby powstały podobnej grubości kawałki. Wystarczy je posypać przyprawami i skropić oliwą. Najlepiej przygotować sałatę, osobno sos, a pierś i skropione oliwą grzanki zgrillować. Przed podaniem wystarczy ułożyć sałatę, grzanki potarte czosnkiem grillowana pierś i całość polać sosem i posypać parmezanem.
Smacznego :)