Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4070
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11162
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6410
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5431
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13392
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5164
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4070
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11162
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6410
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5431
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13392
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5164
Składniki
Pocięte składniki- ,cieciorka w całości :) włożyłam do miski, doprawiłam, dodałam majonez i musztardę- majonez można zastąpić śmietana. Wszystko wymieszałam.
Smacznego :)