Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna, chrupiąca i bardzo prosta ;-D
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5614
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 76
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 495
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1399
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5614
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 76
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 495
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1399
Składniki
Kapustę trzemy na tarce o grubych oczkach, marchewkę obieramy i trzemy na tarce o drobnych oczkach, a następnie dodajemy ją do startej kapusty. Pora szatkujemy na pół paseczki i razem z koperkiem dodajemy go do miski z kapusta i marchewką.
Na końcu dodajemy sos czosnkowy. Całą zawartość miski dokładnie mieszamy, a w razie potrzeby doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego !!!