Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna, chrupiąca i bardzo prosta ;-D
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10766
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6196
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13100
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4841
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10766
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6196
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13100
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4841
Składniki
Kapustę trzemy na tarce o grubych oczkach, marchewkę obieramy i trzemy na tarce o drobnych oczkach, a następnie dodajemy ją do startej kapusty. Pora szatkujemy na pół paseczki i razem z koperkiem dodajemy go do miski z kapusta i marchewką.
Na końcu dodajemy sos czosnkowy. Całą zawartość miski dokładnie mieszamy, a w razie potrzeby doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego !!!