Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na kolorową i pikantną sałatkę dla osób lubiących ostre smaki.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3770
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3770
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3812
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 714
Składniki
Paprykę, rzodkiewkę i papryczki chili kroimy w kostkę, siekamy pęczek natki pietruszki, kroimy pomidorki koktajlowe na pół i przekładamy do miseczki.
Przygotowanie sosu: Do miseczki wlewamy wodę, olej, ocet winny, musztardę rosyjską oraz dodajemy przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku. Wszystko dokładnie mieszamy dla uzyskania jednolitej konsystencji. Na koniec doprawiamy solą, pieprzem i stevią* oraz dodajemy szczyptę tymianku. * sos powinien być słodko - ostry
Tak doprawiony sos dodać do pokrojonych wcześniej warzyw i dokładnie wymieszać. Życzę smacznego!