Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na kolorową i pikantną sałatkę dla osób lubiących ostre smaki.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1371
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 328
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1371
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 328
Składniki
Paprykę, rzodkiewkę i papryczki chili kroimy w kostkę, siekamy pęczek natki pietruszki, kroimy pomidorki koktajlowe na pół i przekładamy do miseczki.
Przygotowanie sosu: Do miseczki wlewamy wodę, olej, ocet winny, musztardę rosyjską oraz dodajemy przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku. Wszystko dokładnie mieszamy dla uzyskania jednolitej konsystencji. Na koniec doprawiamy solą, pieprzem i stevią* oraz dodajemy szczyptę tymianku. * sos powinien być słodko - ostry
Tak doprawiony sos dodać do pokrojonych wcześniej warzyw i dokładnie wymieszać. Życzę smacznego!