Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na kolorową i pikantną sałatkę dla osób lubiących ostre smaki.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4807
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Składniki
Paprykę, rzodkiewkę i papryczki chili kroimy w kostkę, siekamy pęczek natki pietruszki, kroimy pomidorki koktajlowe na pół i przekładamy do miseczki.
Przygotowanie sosu: Do miseczki wlewamy wodę, olej, ocet winny, musztardę rosyjską oraz dodajemy przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku. Wszystko dokładnie mieszamy dla uzyskania jednolitej konsystencji. Na koniec doprawiamy solą, pieprzem i stevią* oraz dodajemy szczyptę tymianku. * sos powinien być słodko - ostry
Tak doprawiony sos dodać do pokrojonych wcześniej warzyw i dokładnie wymieszać. Życzę smacznego!