Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świeży, czerwony pomidor, chrupiąca papryka, cebula i ogórek, stanowią doborowe towarzystwo dla sosu ze świeżymi ziołami. Sałatka idealna do dań z grilla bądź jako dodatek do obiadu.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2215
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 9219
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1763
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2215
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 9219
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1763
Składniki
Pomidory sparzyć i obrać ze skórki. Wraz z papryką pokroić w kostkę. Cebulę posiekać w drobne pióra, ogórka pokroić w półplasterki. Składniki sałatki przełożyć do miski. W małej misce połączyć oliwę z solą i pieprzem oraz z ziołami, dodać natkę i szczypiorek, wymieszać. Sos dodać do sałaki, delikatnie połączyć.