Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki dodatek do obiadu, który z pewnością zachwyci wasze kubki smakowe. Sałata lodowa w połączeniu z zielonym ogórkiem, czarnymi oliwkami i ziarnami granatu stanowią cudowne połączenie.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 870
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1954
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 449
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 870
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1954
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 449
Składniki
Sałatę myjemy, osuszamy ręcznikiem papierowym i kroimy na małe kawałki. Ogórka myjemy i kroimy w kostkę. Oliwki odsączamy z zalewy i dodajemy do sałatki. Granat nacinamy przy ogonku, ściągamy skórkę i nacinamy go w kilku miejscach wzdłuż białej skórki. Następnie dzielimy go na małe części wyciągamy pestki. Wszystkie składniki łączymy ze sobą.
Oliwę z oliwek, sok z cytryny miód i przyprawy ze sobą. Gotowym sosem polewamy sałatkę.