Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa i smaczna. Świetne uzupełnienie do dań mięsnych z rusztu. Polecam.
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 5214
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 42
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 65
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 5214
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 42
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 65
Składniki
Batat umyć. Pokroić na mniejsze kawałki i ugotować w lekko osolonej wodzie. Po ugotowaniu zdjąć łupinki. Pokroić na mniejsze cząstki. Pomidory sparzyć. Zdjąć skórkę. Pokroić na ćwiartki. Mozzarellę pokroić. Szpinak przepłukać wodą. Dno naczynia wyłożyć szpinakiem. Na nim poukładać pozostałe składniki. Czosnek przepuszczony przez praskę porozkładać w miarę równo w salaterce. Polać sosem winegret. Od razu podawać.